Invest danas!

Dokazani poslovni model

Dokazani poslovni model sa jakim profitnim maržama i atraktivnim povratom

Snažna privrženost maksimiziranje profita i vraćanja kapitala oblikuje EL-Sagir u vidu planiranja i procesa donošenja odluka. Kompanija smatra da ostvaruje veće profitne marže i visoke doprinose na kapital kroz:

  • Način upravljanje troškovima projekta
  • Zemljište na atraktivnim lokacijama sa dobrom vrijednosti
  • Aktivno upravljanje kapitalom
  • Brz način izvršenja
  • Sofisticiran i proaktivn marketing tim
Napredak u dizajniranju objekata

Napredak u dizajniranju objekata, prodaji, izvođenju, pružanju usluga i gostoprimstvo
Ključ za finansijski uspjeh kompanije EL-Sagir je naša sposobnost da stvorimo brzu i jaku prodaju od samog početka. Kompanija posjeduje veliki broj stručnjaka unutar svog profila, uključujući prodaju i marketing, dizajn, projektni menadžment, koji su glavna uloga u svakom koraku procesa projektovanja, izgradnje i prodaje.

Vrlo iskusni menadžment
Iskusni tim menadžera
Kompanijom rukovodi tim menadžera sa direktorom sa značajnim iskustvom u građevinskoj industriji nekretnina, kao i marketingu, upravljanju ljudskim resursima, upravi kompanije kao i korporativnih financija.

Spremni za ulaganje?

Uprava kompanje EL-Sagir nudi investitorima mogućnost da učestvuju u budućem rastu vodećhi luksuznih nekretnina u Sarajevu.

Kompanija ima dokazana iskustva u izgradnji preko svih tržišnih ciklusa. EL-Sagir ima namjeru da investitor ima korist, potpomognut jakim financijskim rezultatima i poboljšanoj marži razvoja poslovnog modela kompanije.

Geografska ekspanzija, preko ključnih ciljnih tržišta koja vodi kupac, uz inovacije proizvoda, kao što su co-brendirana dešavanja sa brendovima, osigurava da je kompanija dobro pozicionirana za budući rast.

"EL Sagir" doo Sarajevo je kompanija osnovana 2008. godine kao rezultat želje osnivača da na naše tržište dovede jedan sigurniji, efikasniji i profesionalniji način prometa nekretnina, po uzoru na najnaprednija tržišta nekretnina u inostranstvu.

engleski arapski bosanski turski

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!